BOR és Párlat Magazin
2016 tél | 5. évfolyam 4. szám
70 oldal | 34,8 MB
A tartalomból:

Szakácsolimpia magyar sikerrel | Szepsy Istvánnal beszélgettünk: Eredet - avagy a Tokaji Aszú gyökerei és a jelenkor kihívásai | Teszt - Szamorodni és késői szüret | Teszt - Tokaji Aszú | Helyzetkép - Villányi Franc avagy egy magyar márka épülése | Év Pincészete 2016: A Patricius Borház | Teszt - Pezsgő | Hogyan kerül egy sommelier a pincébe? - Vajda Mihállyal beszélgettünk | Kitekintő: Chile | Bemutatjuk: A Góbri Pince színre lép! | Programajánló


[Letöltés]
Korábbi lapszámok... [Archívum]
5. évfolyam 4. szám
2016 tél
70 oldal | 34,8 MB
[Tovább]
5. évfolyam 3. szám
25. Budapest Borfesztivál különszám
26 oldal | 12,2 MB
[Tovább]
5. évfolyam 2. szám
2016 nyár
101 oldal | 30,4 MB
[Tovább]
5. évfolyam 1. szám
2016 tavasz
50 oldal | 16,2 MB
[Tovább]


ingyenes digitális borturisztikai
és gasztronómiai magazin

Megjelenik negyedévente

Kiadja a
DS-NETWORK KFT.
4028 Debrecen, Tölgyfa u. 20.
Tel.: +36 (52) 446-532
info@boresparlat.hu

Felelős kiadó
Darin Sándor

Főszerkesztő
Séllei Lívia

Hirdetésfelvétel
Tel.: +36 (30) 219-3578
s.darin@borutazo.hu

ISSN 2063-9406