Karácsonyfa - A feldíszített fenyő története. Szaloncukor - Hungaricum édesség Franciaországból. Mézeskalács - A Radics család kézműves műhelye. Karácsonyi vásárok Európában és Itthon. 50 Éves a James Bond kémtörténet: - Mit iszik egy titkosügynök? - A Bollinger sztori. Magyar Gasztrotörténelem: TÖRLEY. Koccintsunk csak! Hazai pezsgő körkép a buborékok körül! Kreatív sarok: Székgyüjtemény pezsgős kosarakból. Beszélsz borul? Tudj meg többet... a pezsgőről! Borkóstolás 6 egyszerű lépésben. Legendás borvidékek, borlegendák: a Portói. Egy chef Karácsonya: Pataky Péter....
ingyenes digitális borturisztikai
és gasztronómiai magazin
Megjelenik negyedévente
Kiadja a
DS-NETWORK KFT.
4028 Debrecen, Tölgyfa u. 20.
Tel.: +36 (52) 446-532
info@boresparlat.hu
Felelős kiadó
Darin Sándor
Főszerkesztő
Séllei Lívia
Hirdetésfelvétel
Tel.: +36 (30) 219-3578
s.darin@borutazo.hu
ISSN 2063-9406